Skip to main content

Beschrijving

Een interactieve sessie met Bart De Bondt over geluk en succes op het werk

Een gelukkige werknemer telt voor twee. Medewerkers die goed in hun vel zitten, presteren beter, tonen meer motivatie en zijn innovatiever. Kortom, ze dragen bij tot het succes van uw onderneming.

Dat zeggen wij niet alleen. Dit jaar hielp managementcoach Bart De Bondt om van ElaN een 'great place to work' te maken. Dankzij zijn expertise effende Bart voor al onze collega’s het pad naar meer werknemersgeluk.

Gelukkige medewerkers, dat wilt u toch ook?

ElaN Languages nodigt u daarom graag uit op de interactieve sessie 'Happiness@Work' met Bart De Bondt op 15 maart 2018 in Watt17 in Heusden-Zolder.

Bart vertelt u met passie hoe u als leidinggevende geluk op de werkvloer introduceert, waarom gelukkige werknemers belangrijk zijn en hoe dit leidt tot een optimaal presterende organisatie en maximale bedrijfsresultaten.

Na de sessie krijgt u ruimschoots de kans om vragen te stellen. Ook onze aanwezige medewerkers delen graag met u de ‘Happiness@Work’-tips die Bart hen meegaf.

Details

Begin: 15 maart 2018
12:30
Einde: 15 maart 2018
17:00
ElaN Languages

Watt 17, Koeltorenlaan, Heusden-Zolder, Belgium

Koeltorenlaan 9 3550
3550 Heusden-Zolder Vlaanderen
België

Spreker

Bart De Bondt

CEO & Founder
Team de Bondt
  • www.teamdebondt.com
  • Bart De Bondt

    Bart De Bondt is managementcoach, zaakvoerder van Team de Bondt en Chief Happiness Officer van The Happy Wave Company.

    Eerder was Bart CEO van de verzekeringstak van ING in België. Sinds de verschijning van zijn bestseller ‘De ladder van leiderschap’ in 2010 wordt hij door bedrijven vaak gevraagd als coach en spreker.

    Lees verder